Kanta-asiakkaat

Kanta-asiakkaat

topdogkantiskortti

 

TopDog kanta-asiakkaana hyödynnät rahan arvoisia etuja ja tarjouksia!

 

 

TopDog kanta-asiakasohjelma


TopDog kanta-asiakkaana hyödynnät rahanarvoisia etuja vaikka jokaisella ostoskerrallasi. Saat jokaisesta yli 20€ ostoksestasi -5% alennuksen ostosten loppusummasta. Lisäksi TopDog kanta-asiakkaat ovat oikeutettuja erityisesti kanta-asiakkaille tarkoitettuihin tarjouksiin.
 
Kanta-asiakaskorttia varten sinun tulee kerätä täyteen TopDog etuleimakortti. Jokaista yli 20€ arvoa kohden ostoksissasi saat yhden leiman etuleimakorttiisi. Kerättyäsi kymmenen (10) leimaa olet oikeutettu TopDog kanta-asiakaskorttiin sekä TopDog kanta-asiakkuuteen.
 
Rekisteröidyttyäsi TopDog kanta-asiakkaaksi, kanta-asiakkuutesi näkyy tiedoissamme ja pystyt hyödyntämään alennukset vaikka kortti ei olisikaan mukanasi ostoskerralla.
 
 

Säännöt
 

Kanta-asiakasetu on yhdistettävissä esim. kasvattajakerhojen etuihin. Kanta-asiakasetu ei ole yhdistettävissä suurtilausalennuksiin, tarjouksiin tai alennustuotteisiin. Kanta-asiakasetu hyödynnetään ostoksen yhteydessä, etua ei voi hakea takautuvasti jo ostetuista tuotteista. Kanta-asiakaskortti on perhekohtainen samassa taloudessa asuvien henkilöiden kesken.
Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot